luni, septembrie 16, 2024
spot_img

VIDEO GALERIE FOTO Echipa de fotbal Wuhan Zall a revenit acasă cu un tren de mare viteză

Echipa de fotbal Wuhan Zall a revenit acasă, după mai mult de trei luni, timp în care a stat departe de zona de unde a pornit pandemia de coronavirus.

Echipa Wuhan Zall, din campionatul Super League din China, a avut parte de o primire emoţionantă în momentul în care s-a întors acasă, în oraşul în care a izbucnit coronavirusul, relatează Mediafax.

Oraşul Wuhan a fost închis în luna ianuarie din cauza noului corona virus, iar fotbaliștii de la Zall au stat departe de casă 104 zile.  În acest moment, Wuhan nu mai este considerat un oraş cu zonă de risc, iar formaţia Zall s-a întors, sâmbătă seară, şi a fost întâmpinată de sute de suporteri care i-au aşteptat pe jucători la  gară. Fotbalişitii, care purtau măşti, au venit cu un tren de mare viteză din Guangzhou, iar fanii i-au aşteptat cu flori şi bannere.

Wuhan Zall a revenit acasă. Miercuri vor relua antrenamentele

Membrii echipei au primit trei zile libere, iar miercuri formaţia antrenată de spaniolul Jose Gonzalez va relua antrenamentele. Formaţia Wuhan Zall a avut parte de trei luni intense, a început pregătirile pentru anul 2020 din Super League în zona de sud a oraşului Guangzhou, apoi, la finalul lunii ianuarie, echipa a călătorit spre Malaga, Spania, perioadă în care în Wuhan situaţia era din ce în ce mai gravă din cauza răspândirii de coronavirus. În martie, când virusul a izbucnit şi în Spania, clubul Zall a vrut să revină în China, acolo unde cazurile erau în scădere, dar oraşul era închis, astfel că echipa a petrecut o perioadă şi în Germania, unde a stat trei săptămâni în carantină.

Până să se întoarcă în Wuhan, echipa Zall a stat în cantonament, lângă Foshan, ca mai apoi să plece de la Guangzhou spre casă cu un tren de mare viteză.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole