vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Greater Anglia închide oficiile ce vând sub 20 de tichete pe zi

Traficul deservit de Greater Anglia, unul dintre operatorii privați importanți ce deservește estul Marii Britanii a scăzut cu peste 90%.

Greater Anglia va închide duminică 34 de case de bilete “ca răspuns la focarul actual de coronavirus”, a anunțat operatorul trenului, potrivit BBC.

Numărul pasagerilor a scăzut cu peste 90%, astfel încât vor fi închise temporar casele unde se vând în mod constant sub 20 de bilete pe zi.

Casele de bilete din gările cheie, apropiate spitalelor mari, vor rămâne deschise, dar altele vor avea orarul de deschidere redus.

Toate stațiile vor rămâne deschise, iar Greater Anglia va continua să funcționeze cu un program redus pentru a se asigura că navetiștii pot călători la muncă și înapoi.

Clienții care necesită bilete vor putea să le cumpere fie la aparatele automate, fie online, fie prin intermediul aplicației Greater Anglia, a mai spus operatorul.

În pofida denumirii cu iz național, Greater Anglia este un operator deținut de compania feroviară olandeză de stat  Nederlandse Spoorwegen și de cea japoneză Mitsui & Co. (D.C.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole