vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

S-a anunțat programul STB de Paști, în noaptea de Înviere și în Vinerea Mare

Societatea de Transport București a anunțat miercuri programul STB de Paști, în noaptea de Înviere și în Vinerea Mare.

programul STB de Paști Se reduce parcul STB mai puține tramvaie STB modernizarea liniei de tramvai

În Vinerea Mare și a doua zi de Paști, vehiculele STB SA circulă după program de weekend, se arată în comunicatul dat publicității de STB.

Programul STB de Paști. Nu se suplimentează parcul în noaptea de Înviere

În perioada Sărbătorilor Pascale, în zilele de vineri, 17.04.2020 (Vinerea Mare) şi luni, 20.04.2020 (a doua zi de Paști), toate liniile de transport public ale STB SA vor funcţiona cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminicǎ.

Totodată, în noaptea de Înviere, autobuzele liniilor de noapte și cele ale liniei expres 783 vor circula cu un parc de vehicule normal, fără suplimentarea acestuia.

Programul Metrorex de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale din acest an, Metrorex a anunțat că reorganizează circulația trenurilor de metrou.

Astfel, în perioada 17 – 20 aprilie 2020, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica –  Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni – Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei) la un interval de aproximativ 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Străulești) la un interval de circa 11 minute.

De asemenea, Metrorex informează publicul că în contextul actual și ținând cont de Ordonanța Militară nr.2/21.03.2020, care prevede la art. 9, alin. 2 că “se pot oficia slujbe în locașele de cult de către slujitorii bisericești/religioși, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online”, în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020 , trenurile de metrou nu vor circula.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole