vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Cadavrul carbonizat al unei persoane, găsit în trenul care a luat foc la Augustin

Cadavrul carbonizat al unei persoane a fost găsit, în noaptea de duminică spre luni, în trenul care a luat foc pe linia de cale ferată dintre Augustin şi Racoş, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

trenul care a luat foc

Conform sursei citate, iniţial, pompierii chemaţi să stingă incendiul au fost informaţi că în trenul respectiv nu sunt călători. Ulterior, la stingerea incendiului, în vagonul cuprins de flăcări a fost găsit cadavrul unei persoane.

“Din declaraţiile conductorului, acesta nu ştia de prezenţa respectivei persoane în tren”, au precizat reprezentanţii ISU Braşov, citați de Agerpres. Cu toate acestea, CFR Călători a informat duminică seara că ”în tren se aflau aproximativ 15 persoane, care au plecat spre destinație cu alte mijloace de transport”.

Un incendiu a izbucnit duminică seara în jurul orei  22,00 la ultimul vagon din trenul 3535, care circula pe relația Brașov-Medias. Incidentul s-a prdus în apropiere de stația Augustin din județul Brașov, a informat operatorul feroviar de stat CFR Călători. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

Trenul era compus dintr-o locomotivă şi două vagoane, a menţionat sursa citată.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole