vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Forbes: Transporturile feroviare China-Europa vor exploda

Cauza este faptul că epidemia COVID-19 sufocă transportul aerian, maritim și rutier, se arată într-o analiză publicată în cunoscută publicație Forbes. Transporturile feroviare China-Europa vor exploda.

transport feroviar China

De la începutul pandemiei COVID-19, zeci de țări din întreaga lume și-au închis efectiv economiile – fabricile au fost închise, magazinele au fost închise și lanțurile de aprovizionare au ajuns în t dezordine. În această criză, o formă neașteptată de transport trans-continental este în creștere: calea ferată trans-eurasiatică.

Transporturile feroviare China-Europa vor exploda

Serviciile feroviare China-Europa au fost mult criticate de-a lungul existenței lor. malignizat și criticat de-a lungul existenței sale. Rețeaua 30 – plus, care se întinde între China, Asia Centrală și Europa, este încă puternic subvenționată de China și a devenit sinonimă cu puterea subtilă a Beijingului – uneori până la punctul în care sfidează fundamentele pieței.

Cu toate acestea, persoanele din interiorul industriei știu că multe dintre aceste linii feroviare China-Europa furnizează o linie de mijloc foarte necesară între transportul aerian costisitor și cel lent pe ocean. Din cauza impactului pandemiei COVID-19, aceste trenuri sunt din ce în ce mai necesare ca niciodată, arată analiza Forbes, disponibilă integral aici. (D.C.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole