vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Angajații de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara pot circula gratuit cu tramvaiul

Toţi angajaţii de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara pot circula gartuit cu mijloacele de transport în comun din oraş, pe baza legitimaţiei de serviciu.

Spitalul Victor Babeş din Timişoara tramvaie din Timișoara

Primarul Nicolae Robu a solicitat Societăţii de Transport Public Timişoara să acorde gratuităţi angajaţilor de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeș, pentru călătoriile cu tramvaiul, troleibuzul și autobuzul.

”La solicitarea domnului Primar Nicolae Robu, începând de astăzi (sâmbătă – n.red.), toţi angajaţii din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Victor Babeş, adevăraţi eroi în lupta cu pandemia de coronavirus, vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public Timişoara, în baza legitimaţiei de serviciu”, a anunţat STPT, citată de News.ro.

Cei care lucrează la Spitalul Victor Babeş din Timişoara pot merge gratis și cu taxiul

Şi o firmă de taxi din oraş a anunţat că transportă gratuit personalul Spitalului de Boli Infecţioase, pe baza legitimaţiei de serviciu.

Până în momentul de față, de la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeş din Timişoara au fost externate 36 de persoane, după două teste negative consecutive. Dintre acestea, 14 persoane (două persoane din județul Timiș) au fost externate în cursul zilei de vineri, 20 martie 2020.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole