vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Calea Ferată de la A la Z | 20 – 21 martie

Esti inginer, economist, tehnician, sef de proiect sau sef de santier?
Lucrezi sau iti doresti sa lucrezi in domeniul feroviar si detii cunostinte limitate despre acest domeniu sau doresti sa ti le dezvolti?

CALEA FERATA de la A la Z
20 – 21 MARTIE       |      BUCURESTI

Cursul isi propune sa prezinte domeniul feroviar, familiarizarea cu conceptele, notiunile si problematicile domeniului feroviar. Prin intelegerea exigentelor specialitatilor feroviare si a modului optim de raspuns vei putea sa fructifici oportunitatile oferite de dezvoltare a sistemului feroviar.

Lectorul este un profesionist, extrem de bine pregatit. A oferit in permanenta explicatii la intrebari, a punctat extrem de concludent problemele reale cu care se confrunta Romania in acest domeniu.
In timpul cursului se discuta/dezbat probleme actuale cu care se confrunta Romania, din punct de vedere feroviar, acum.
Andrei Voinovan, Tunele SA Brasov

CE VEI ÎNVĂȚA ?

 

  • Prezentarea sistemului de finantare a sistemului feroviar si a conceptelor de exploatare, intretinere, reparatii si modernizare. Intelegerea caracteristicilor principalelor sisteme feroviare, puncte comune si diferente,  interferentele cu alte susbsisteme.
  • Prezentarea cadrului de reglementare si a noilor actori care influenteaza dezvoltarea sa – industrie, autoritati, entitati de reglementare etc.
  • Familiarizarea din punct de vedere tehnic asupra functionalitatii subsistemelor componente: Infrastructura, Material rulant, Electrificare, Semnalizare, Mentenanta si Operare.
  • Intelegerea si stapanirea terminologiilor si a elementelor cheie vizate de procesul de modernizare/reconstructie.
  • Principiile interoperabilitatii.

TRAINER

 

Ing. Marius Chiper a absolvit Universitatea „Politehnica” din București, Facultatea de Transporturi – Specialitatea Material Rulant și și-a început activitatea ca inginer de locomotive la fostul SNCFR în 1994, evoluând și dobândind o vastă experiență tehnică din activitatea desfașurată ca inspector tehnic la AFER, șef al diviziei de căi ferate la o întreprindere feroviară privată, director de proiecte la CFR.

Recomand acest curs deoarece este foarte complex, iar lectorul a dovedit multa radbare.
Cristina Georgiana Stanciu, voestalpine VAE Apcarom

 


Alte cursuri in programa Cariera Feroviara in Ro mania

 

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole