vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

VIDEO. Jean Marinescu, recomandări pentru comisarul european pe Transporturi

Europarlamentarul român a recomandat în intervenția sa în plenul Parlamentului european dezvoltarea coridoarelor de transport și armonizarea și standardizarea regulamentelor.


Informațiile au fost prezentate vineri pe situl de socializare a europarlamentarului român, membru PNL, fiind însoțite și de o înregistrare video conținând intervenția sa.

„Acestea sunt recomandările mele privind viitoarea politică de transport, pe care le-am susținut în plenul Parlamentului European în dialogul cu doamna Comisar Adina Vălean. Pentru transportul de marfă pe calea ferată – dezvoltarea coridoarelor și armonizarea și standardizarea regulamentelor, pentru transportul rutier – realizarea unei ”foi de parcurs” care să asigure predictibilitatea în domeniu, pentru aviație – deblocarea proiectului ”Cerul unic european” și o nouă reglementare a ajutorului de stat pentru aeroporturi”. Creșterea importanței transportului pe căile navigabile, care poate genera dezvoltare economică și în același timp poate reduce emisiile de carbon, mai spune Jean Marinescu. (D.C.)

 

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole