vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

UPDATE Un TIR a fost lovit de tren pe centura feroviară a Capitalei. Circulația a fost reluată

Un TIR a fost lovit de tren marți după amiază pe centura feroviară a Bucureștiului, iar circulația feroviară este întreruptă la această oră.

UPDATE Între timp, la ora 14,25 a fost eliberată trecerea la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Popești și Berceni, iar trenul privat de marfă și a reluat circulația.

TIR a fost lovit de tren trafic feroviar oprit mașină a fost lovită de tren accident la trecerea la nivel mașină a fost lovită de tren TIR a ajuns pe calea ferată accident mortal la calea ferată căruță a fost lovită de tren tren a lovit un camion tren a lovit patru vaci tren a lovit o remorcă tren a deraiat căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

”CFR SA vă informează că traficul feroviar de marfă este oprit temporar la această oră pe centura feroviară a Capitalei, din cauza unui accident rutier produs, în jurul orei 13,50, la o trecere la nivel cu calea ferată. La trecerea la nivel, semnalizată cu indicator rutier, situată intre statiile Popești și Berceni, un tren de marfă privat surprinde și acroșează un TIR. Din informațiile transmise de la fața locului, de angajații Regionalei CF București, nu există victime. Menționăm faptul că pe centura feroviară a Capitalei circulă doar trenuri de marfă”, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole