miercuri, septembrie 18, 2024
spot_img

Se fac angajări la calea ferată din Belgia. SNCB are nevoie de peste 1.800 de salariați în acest an

Se fac angajări la calea ferată din Belgia. SNCB a anunțat printr-un comunicat că intenționează să recruteze peste 1.800 de oameni în acest an.

angajări la calea ferată din Belgia

Anul trecut, 1.900 de persoane au fost angajate pentru SNCB și HR Rail.

Pentru a putea ocupa toate aceste posturi, SNCB și HR Rail (angajatorul din punct de vedere juridic al personalului feroviar) vor organiza campanii de recrutare pentru diversele posturi, în toată țara. Este vorba de recrutarea a numeroși colegi pentru locuri de muncă specifice unui sector, pentru care nu există nicio filieră de formare școlară, cum ar fi însoțitorii de vagoane sau mecanicii de locomotivă, precizează SNCB, citată de site-ul L’Avenir.net.

Angajări la calea ferată din Belgia. Se caută 470 de mecanici de locomotivă

Concret, societatea de căi ferate este în căutare de personal pentru meserii clasice feroviare, cum ar fi 470 de mecanici de locomotivă și 240 de însoțitori de vagon și șefi și șefi adjuncți de gară. Totodată, se caută arhitecți, tehnicieni (400), auditori interni, contabili, consilieri de prevenție sau specialiști în marketing și comunicare.

Pentru a da prima șansă recrutărilor de proximitate, HR Rail și SNCB organizează campani de recrutare a tehnicienilor la Anvers, Malines, Melle, Ostende și Salzinnes. Târguri de joburi (Job Days) pentru mecanici de locomotivă vor avea loc la Arlon și Bruxelles în februarie, în vreme ce Job Train va traversa țara pe 21 martie.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole