vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Un marfar a deraiat pe Magistrala 900. UPDATE S-a reluat circulația între Drobeta Turnu Severin și Valea Albă

Circulația feroviară este oprită vineri începând cu ora 17.40, între stațiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Albă, după ce un marfar a deraiat.

UPDATE Compania Națională de Căi Ferate CFR a anunțat că circulația feroviară între Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Albă a fost redeschisă în cursul dimineții de sâmbătă, la ora 02.00.

marfar a deraiat deraiere în județul Constanța deraiere în județul Constanța trenuri de marfă s-au tamponat deraiere la Constanța

Compania Natională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că un vagon din compunerea unui tren de marfă a dertaiat de o osie în zona respectivă.

Pentru asigurarea continuității circulației trenurilor de călători, până la finalizarea operațiunilor de repunere pe șină a vagonului deraiat, Regionala CF Craiova va asigura transbordarea călătorilor cu mijloace auto, pe relația respectivă.

Trenul de marfă, care aparține operatorului național de transport feroviar CFR Marfă, are în compunere 12 vagoane încărcate cu cărbune, iar deraierea s-a produs la o osie de la vagonul 8.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole