vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

CFR Călători despre Denise Rifai: nu există o asemenea achiziție de automotoare. A prezentat date nereale

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători contrazice afirmațiile făcute de prezentatoarea Denise Rifai referitoare la o presupusă achiziție de automotoare.

CFR Călători despre Denise Rifai

Declarația a fost făcută în cardul emisiunii Legile Puterii – difuzată la postul de televiziune Realitatea PLUS, în data de 16/12/2019, orele 20:00 – 22:46 (partea a doua a emisiunii, în intervalul orar 22:00 – 22:46): “La CFR Călători am văzut o achiziție. (…) Și aici vorbim de o achiziție în sumă de 33 milioane de euro, pentru niște automotoare, la număr 7, la un preț de 4 milioane euro fiecare, de la Electroputere Pașcani, fără să treacă această decizie prin Autoritatea de Reformă Feroviară din cadrul Ministerului Transporturilor. Adică, o decizie de achiziție pe lângă lege”.

”CFR Călători informează opinia plublică despre faptul că nu există o asemenea achiziție. Practic, doamna moderatoare Denise Rifai, fără o documentare temeinică a prezentat date nereale legate despre o achiziție care nu există. CFR Călători nu are comentarii suplimentare față de această informație nereală”, a precizat CFR Călători despre Denise Rifai, într-un comunicat de presă dat publicității marți.

CFR Călători despre Denise Rifai: societatea s-a adresat CNA

De asemenea, CFR Călători s-a adresat Consiliului Național al Audiovizualului cu o sesizare în această speță, în sensul că moderatoarea a transmis în spațiul public informații inexistente care au prejudiciat în mod evident activitatea și imaginea CFR Călători.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole