vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Magdalena Niculescu, numită secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor

A fost publicată în Monitorul Oficial decizia premierului prin care Magdalena Niculescu este numită în funcţia de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor.

Magdalena Niculescu Petre Neacșa

Magdalena Niculescu, director adjunct la Corpul de control al Ministerului Transporturilor, este delegată în funcţia de secretar general adjunct pentru o perioadă de şase luni.

Magdalena Niculescu, alături de Fabian Țîrcă

Celălat secretar general adjunct este Fabian Țîrcă, renumit recent în această funcție de premierul Ludovic Orban. Fabian Țîrcă fusese demis din aceeași funcție de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor imediat după instalarea Guvernului Orban, dar a fost renumit pe 25 noiembrie, a doua zi după turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Prima numire a lui Țîrcă la Transporturi a fost făcută de fostul premier Viorica Dăncilă, pe 11 martie 2019. Fabian Țîrcă a fost consilier al primarului liberal din Giurgiu, Lucian Iliescu, din 2008 până în 2012. În 2013, el a fost numit comisar-șef adjunct al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Giurgiu, funcție pe care a deținut-o până în octombrie 2017, când a fost numit în funcția de subprefect al județului.

Secretar general al Ministerului Transporturilor a fost numită recent Ștefania Ferencz, în locul lui Petre Neacșa, numit în 2017 de fostul premier Sorin Grindeanu. Ștefania Ferencz a fost consilieră și șefa de cabinet a premierului Emil Boc. În perioada 2000-2004, când Emil Boc era deputat, a fost șefa de cabinet a acestuia.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole