miercuri, septembrie 18, 2024
spot_img

Administrația Porturilor Maritime Constanța, la Navigator Vilag Conference de la Budapesta

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța împreună cu compania CARGO Kozlekedesi Kft. organizeză Navigator Vilag Conference, ediția a XX-a, la Budapesta, Ungaria, în perioada 19-20 noiembrie 2019.

Navigator Vilag Conference

Compania a anunțat, pe site-ul său, că prin organizarea acestui evenimen urmărește menținerea Portului Constanța în atenția transportatorilor din Ungaria, pe o piață extrem de dinamică și diversificată.

”Vom reuni astfel toți factorii direct implicați în transportul feroviar, pe ruta Constanța-Budapesta, alături de Portul Constanța, în vederea îmbunătățirii traficului de mărfuri pe acest segment de transport”, precizează compania aflată în coordonarea Ministerului Transporturilor.

Navigator Vilag Conference, oportunitate pentru companiile feroviare

CN APM SA Constanța invită astfel operatorii portuari la o implicare activă, fiind așteptate să participe atât companii din Ungaria, cât și companii românești care își desfășoară activitatea pe platforma portuară sau cu activități conexe transportului feroviar. Programul complet al evenimentului de la Budapesta îl puteți consulta AICI.

La începutul verii, Daniela Şerban, directorul general al Companiei Naţionale Administrația Porturilor Maritime Constanța, declara că a fost realizată o statistică din care a reieșit faptul că anul trecut, prin Portul Constanţa au trecut mai multe mărfuri decât în cel mai bun an al său, 1989. „Am făcut o statistică a traficului în Portul Constanţa. Cel mai mare trafic a fost în 1989, unde prin port s-au tranzitat 62,3 milioane de tone de marfă, iar anul trecut am avut 63,3 milioane de tone de marfă. Ceea ce înseamnă că, în ultima perioadă şi, după cum vedeţi, în ultimii doi ani, traficul prin portul Constanţa a crescut semnificativ”, a declarat Daniela Şerban.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole