vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Târgul pentru ingineri POLIJobs, la Universitatea Politehnică. Participă și companii din domeniul feroviar

Peste 65 de companii de top le vor expune studenţilor, dar şi absolvenţilor facultăţilor cu profil tehnic cele mai noi oportunităţi de dezvoltare a carierei profesionale la Târgul pentru ingineri POLIJobs, care va avea loc miercuri şi joi la Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Târgul pentru ingineri POLIJobs

“La acest amplu eveniment, organizat prin intermediul POLI Jobs, vor fi prezente peste 65 de companii de top din ţară şi străinătate care, pe parcursul a două zile, le vor expune studenţilor, dar şi absolvenţilor facultăţilor cu profil tehnic cele mai noi oportunităţi de dezvoltare a carierei profesionale. POLIJobs 2019 se va desfăşura în perioada 6 – 7 noiembrie, în intervalul orar 10,00 – 16,00, în Holul AN din Clădirea Rectorat a UPB”, se arată într-un comunicat.

Înscrierea la Târgul pentru ingineri POLIJobs

Pentru a putea participa la târgul de cariere, candidaţii trebuie să se înscrie pe site-ul oficial al evenimentului, iar pentru informaţii suplimentare persoanele interesate pot consulta şi pagina de Facebook.

“Târgul de cariere POLIJobs se află anul acesta la a doua ediţie şi este cel mai mare eveniment de acest gen organizat de către o universitate cu profil tehnic din România. Ne bucură mult faptul că peste 60 de companii de top de pe piaţa muncii au răspuns pozitiv invitaţiei noastre de a realiza împreună un eveniment de cariere care să vină în întâmpinarea tuturor studenţilor şi absolvenţilor noştri. Prin intermediul acestui amplu eveniment ne dorim să continuăm frumoasa colaborare dintre universitate şi mediul socio-economic”, a declarat coordonatorul evenimentului, Aniella Vieriu.

La acest târg, participă și importante companii din sectorul feroviar, cum ar fi Alstom, DB Schenker, IMSAT și Metroul SA.

Mai multe posibilități de angajare in domeniul feroviar puteți găsi pe site-ul Carieră Feroviară în România.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole