vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

O căruță a fost lovită de tren în apropiere de Mediaș. Traficul feroviar a fost reluat

O căruță a fost lovită de tren joi după amiază în apropiere de Mediaș, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe Magistrala 300.

căruță a fost lovită de tren tren a lovit un camion tren a lovit patru vaci tren a lovit o remorcă tren a deraiat căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar a fost reluat pe Magistrala 300, în apropierea staţiei CF Mediaş, în zona localităţii Brateiu, judeţul Sibiu.

Anterior, un tren, care circula pe relaţia Satu Mare – Bucureşti, a surprins şi acroşat, la o trecere la nivel cu calea ferată, o căruță. În atelaj se aflau două persoane, dar ele nu ar fi fost rănite. În urma impactului căruța a fost distrusă iar locomotiva trenului a fost avariată.

Incidentul are loc în contextul în care Poliția Română anunța chiar joi dimineață că vor avea loc controale în trafic, în special pentru verificarea trecerilor la nivel cu calea ferată. Polițiștii erau puși să verfice zonele, și să vadă dacă sunt respectate condițiile pentru siguranța traficului.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole