vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Se prelungește programul de circulație la metrou, pentru meciul România-Norvegia de pe Arena Națională

Societatea Metrorex a decis să prelungească programul de circulație la metroul bucureștean, pentru meciul România-Norvegia care se va disputa marți pe Arena Națională.

meciul România-Norvegia

”Ministerul Transporturilor și Metrorex, alături de Federația Română de Fotbal, vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecționatele României şi Norvegiei, ce se va desfăşura pe stadionul Arena Naţională și anunță că marți, 15 octombrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute”, se arată într-un comunicat dat publicității marți de Metrorex.

Doar copiii au acces pe stadion la meciul România-Norvegia

Partida România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45.

”Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, NICIODATĂ! Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Norvegia (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională!”, se arată pe site-ul Federației Române de fotbal.

Au acces copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori. Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole