vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

VIDEO Șofer inconștient surprins de camerele de luat vederi la bariera de la Andronache din București

O mașină de salubrizare condusă de șofer inconștient a fost surprinsă de camerele de luat vederi la bariera de la Andronache, în nord-estul Bucureștiului, unde se putea produce o tragedie.

bariera de la Andronache Șoferi inconștienți

”Indisciplina și neatenția unor conducători auto, care ignoră semnalizarea de la trecerile la nivel și fac manevre nepermise, sunt principalele cauze care atrag după sine îngreunarea circulaţiei rutiere, formarea unor coloane de zeci de mașini la trecerile la nivel şi accentuarea stării de nervozitate a celorlalți participanți la trafic”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a CFR Infrastructură, care a atașat și filmarea.

Incidentul a perturbat traficul la bariera de la Andronache

Camerele de luat vederi de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Andronache au surprins luni, 30 septembrie 2019, în jurul orei 08.55, un vehicul codus de un şofer inconştient în timp efectuează o manevră nepermisă la bariera automată de la trecerea la nivel și rupe semicumpăna barierei, ceea ce a condus în mod direct la nefuncționarea corespunzătoare a barierei. Până la înlocuirea semicumpenei, circulația rutieră în zonă a fost dirijată de personalul feroviar și de reprezentanții Poliției Rutiere.

”Menţionăm faptul că trecerea la nivel cu calea ferată din imagini este situată între staţiile Băneasa şi Pantelimon, la km 13+958, în zona cartierului Andronache, parte componentă a magistralei Bucureşti Nord – Constanţa, unde viteza maximă de circulaţie a trenurilor de călători este de 160 km/h. Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, mulți conducători auto încalcă regulat prevederile Codului Rutier!”, se arată în finalul postării.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole