vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

GALERIE FOTO CFR a ridicat restricția de viteză la Lugoj. Buraj mecanizat și înlocuirea unui macaz

Compania Națională de căi Ferate CFR SA a anunțat vineri că a ridicat restricția de viteză la Lugoj, prin finalizarea lucrărilor de înlocuire a unui macaz și buraj mecanizat.

”Personalul de specialitate al secției L2 Lugoj a finalizat, joi 12 septembrie 2019, lucrările de înlocuire a aparatului de cale nr. 11 și de buraj mecanizat din stația CF Lugoj. Programul tehnologic executat în regie proprie de Regionala CF Timișoara a avut drept scop ridicarea restricției de viteză la intrarea în stație, îmbunătățirea condițiilor de circulație și a gradului de siguranță”, a transmis vineri CFR SA, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Două etape de lucrări pentru a ridica restricția de viteză la Lugoj

Lucrările de reparații s-au executat două etape. Prima a constat în lucrări de înlocuire a schimbatorului de cale (macaz), care asigură intrarea și ieșirea trenurilor pe 5 linii (3, 4, 5, 6 și 7) din stația Lugoj, iar a doua în lucrări de buraj mecanizat.

Lucrările s-au desfășurat fără implicații în traficul feroviar, în condițiile în care toate trenurile care au tranzitat stația CF Lugoj au circulat pe liniile 1 și 2. Toatre aceste lucrări au fost executate de Secțiile L2 Lugoj. Ca utilaje de intervenție au fost folosite: drezină UAM, utilaj Colmar multifunctional cu deplasare mixtă (rutier-feroviar) și utilaje de specialitate DESEC și PLASSER.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole