vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Licitație la CFR pentru reparații curente în remiza din gara Roman, cu o valoare de peste un milion de lei

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicată marți o licitație la CFR în vederea realizării de reparații curente în remiza din stația Roman.

licitație la CFR

Obiectul contractului îl reprezintă achiziția lucrărilor de reparații a elementelor de construcție a clădirii remiza CF Roman. Pentru remedierea degradărilor existențe la elementele de construcție a remizei din stația CF Roman sunt necesare de executat, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini, în principal următoarele lucrări de reparații construcții: lucrări de reparații la învelitoarea acoperișului prin înlocuirea învelitorii de țiglă ceramică cu panouri de tablă amprentată, lucrări de înlocuire a elementelor de șarpantă și astereală degradate, lucrări de montare jgheaburi, burlane și aruncătoare, lucrări de înlocuire streașină, consolidarea structurii clădirii remizei prin cămășuirea pereților și parțial fundație, consolidarea pereților clădirii prin montarea unei centuri la partea superioară, reparații tencuieli, zugrăveli interioare și exterioare, lucrări de reparații și vopsitorie la tâmplăria metalică (uși și geamuri), înlocuiri parțiale de geamuri din sticlă la uși și ferestre.

Licitație la CFR. Garanție de peste 11.000 de lei

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.138.840.35, potrivit anunțului de licitație postat pe SEAP. Garanţia pentru participare la licitație este de 11.380,00 lei şi este irevocabilă.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 septembrie, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la19 ianuarie 2020.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole