vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Licitație pentru piese de schimb la macazuri. CFR vrea un acord cadru de aproape 20 milioane de lei

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a publicat joi o licitație pentru piese de schimb la macazuri, în urma căreia vrea să încheie un acord cadru pe o perioadă de patru ani de zile.

licitație pentru piese de schimb

Club Feroviar a anunțat încă de la începutul lunii că CFR SA își schimbă strategia de business, urmând să încheie acorduri cadru multianuale și contracte subsecvente pentru piese de schimb și materiale.

Piesele de schimb pentru aparatele de cale (macazuri în limbaj curent) sunt părţi componente ale acestora (aparatul de cale este o instalaţie fixă a căii construită pentru ramificarea şi încrucişarea la nivel a liniilor de cale ferată). Aparatele de cale sunt împărţite după utilitatea acestora în: schimbătoare de cale simple, traversări cu joncţiune dublă sau simplă şi bretele de cale simple sau combinate. Piesele de schimb pentru aparatele de cale vor fi utilizate pe linii de cale ferată cu următoarele caracteristici: – Ecartament: 1435 mm – viteză pe linia directă: 160 km/h – sarcina max pe osie: 250 kN – tipul căii cale fără joante (cfj) sau cale cu joante (ccj).

Licitație pentru piese de schimb. Valori minime și maxime

Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări/informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire până în a 22-a zi înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

Valoarea totală estimată a acordului cadru este cuprinsă în intervalul 1.887.295,47 lei și 19.522.694,40 lei. Cantitatea minimă este de 185,61 tone, iar cea maximă de 1.920,00 toned. Cantitatea minimă pentru un contract subsecvent este de 185,61 tone, iar cea maximă de 516,26 tone. Frecvența de atribuire a contractelor subsecvente este de maximum două pe an. Primul contract subsecvent se va încheia pentru o cantitate estimată de 516,26 tone, iar următoarele contracte subsecvente se vor încheia în funcție de valoarea fondurilor alocate Direcției Linii.

La evaluarea ofertelor, termenul de garanție va avea o pondere de 30%, iar restul prețul. Valoarea garanției de participare este de 52.490,00 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20.08.2019, ora 15:00.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole