vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

METROUL SA angajează Inginer Planificare în Trasporturi

Primele stații de metrou din București

METROUL SA a publicat pe site-ul CFiR un anunt de angajare pentru Inginer Planificare in Transporturi. Postul este disponibil in Bucuresti, cu regim de lucru full-time si contract pe perioada nedeterminata.

Compania ofera un mediu de lucru dinamic si motivant cu perspectiva dezvoltarii unei cariere in domeniul transporturilor.

 

 

Inginer planificare in transporturi

Pajura Vestibul

Cerinte:

  • absolvent al Facultatii de Transporturi- Ingineria Transporturilor cu o experienta generala de minim 5 ani si specifica de minim 3 ani. Masteratul absolvit in domeniul Transporturilor constituie un avantaj;
  • diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei in Management de proiect.
  • Cunostintele de utilizare a cel putin un software de planificarea transporturilor ( preferabil VISUM sau TransCad) si a cel putin un software de simulare de trafic (preferabil VISSIM/VISWALK sau Aimsun) sunt obligatorii.
  • experienta si competentele superioare de lucru tabelar (Excel- lucrul in tabele extinse, formule si conditionalitati) si cu baze de date, experienta si competente superioare in intocmirea rapoartelor de specialitate.
  • Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat. Constituie un avantaj cunoasterea unei a doua limbi de circulatie internationala.
  • Abilitatile de a lucra in echipa, de a organiza si gestiona un proiect, la fel si o buna interactiune cu ceilalti colegi.


METROUL SA

Îmbinăm creativitatea și tradiția pentru a oferi soluții viabile, trainice și eficiente. Proiectele pe care le-am dus la bun sfârșit de-a lungul timpului poartă amprenta calității și pasiunii echipei noastre de specialiști, contribuind la dezvoltarea peisajului urban din România. În prezent oferim soluții integrate în următoarele domenii: infrastructură urbană și de transport, construcții civile, industriale și social-administrative, infrastructură de mediu, telecomunicații și automatizări, consultanță financiară și managementul proiectelor, inclusiv al celor cu finanțare internațională.

Inscrieti-va la newsletterul Cariera Feroviara in Romania: http://eepurl.com/grnKqr pentru a fi la curent cu cele mai noi oportunitati de angajare in domeniul feroviar si cursuri de formare si perfectionare!

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole