vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

CFR licitează studii de fezabilitate pentru gările Sinaia și Bușteni

Lotul scos la licitație zilele trecute mai include și gările  Târgoviște, Ploiești Vest, Videle și Titu.

Valoarea licitației este de 2,47 milioane lei, fără TVA, iar durata contractului va fi de patru luni. Vineri au fost publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice și alte licitații. Astfel, 31 iulie este termenul de depunere a ofertelor la licitația CFR Călători București pentru achiziția de servicii de reparații la echipamente de comandă tip controler la instalații de climatizare Faiveley, suma admisă fiind 35.000 lei.

Serviciile de reparaţie a echipamentelor electronice de tip controler din componenta instalatiilor WC ecologice sunt obiectul altei proceduri. Prețul estimativ al licitației este de 80.219 lei, iar depunerea ofertelor trebuie făcută până la 30 iulie.

O altă licitație a CFR Călători este cea pentru Serviciul de reparații echipament electronic de comandă tip controler al instalatiei antipatinaj de pe vagoanele de calatori MRP-GM 29/300. Valoarea acesteia este de 40.511 lei.

CFR SA mai licitează achiziția de electromecanisme de barieră automată, valoarea estimativă a procedurii fiind de 2,11 milioane lei iar termenul limită 30 iulie.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole