miercuri, septembrie 18, 2024
spot_img

Ion Țiriac despre trenul de Otopeni: Voi dona patinoarul ungurilor sau sârbilor

“Dacă nu îmi face trenul peste patinoar, îl demontez și îl fac cadou sârbilor, maghiarilor”, spune omul de afaceri Ion Țiriac despre trenul de Otopeni.

Ion Țiriac e supărat pentru că linia de cale ferată care va uni Gara de Nord cu Aeroportul Otopeni trece exact pe lângă patinoarul sau.

Ion Țiriac avea în plan să construiască acolo și un campus sportiv, iar planul guvernanților nu îi mai permite acest lucru. Omul de afaceri a spus că va face campusul doar dacă lucrările la calea ferată vor fi sistate. Dacă acest lucru nu se întâmplă, Ion Țiriac amenință că va demonta patinoarul și îl va face cadou vecinilor unguri sau sârbi.

Ion Țiriac despre trenul de Otopeni. Continuă amenințările

“Dacă nu îmi face trenul peste patinoar, pe care trebuie să-l demontez în momentul ăla, pentru că nu pot lasă trenul peste terenul meu de hochei, îl demontez și îl fac cadou sârbilor, maghiarilor, cuiva prin jur, atunci încep să fac campusul pe care l-am vrut eu pentru marea universitate. Acum o să mă limitez la Universitatea de Sport. Și fac Universitatea de Sport, o scot din grajdurile regale și le fac în rând. Din patinoar vine în rând piscină olimpică, iar căldura pe care patinoarul o aruncă afară o bag direct în apă, am învățat asta tot de la maghiari. După care sala de gimnastică a Nadiei și tot așa. Atenție, totul pentru tineret”, a declarat Ion Țiriac, citat de Sport.ro.

Patinoarul de la Otopeni a fost construit după o investiție de aproximativ trei milioane de euro a omului de afaceri. Lângă patinoar există și o sală de gimnastică, iar planurile lui Țiriac includ și o piscină olimpică. CFR SA a semnat marți contractul pentru conexiunea feroviară Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole