vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Peste 300 de candidati si-au sporit sansele pentru o cariera feroviara

Cea de-a doua editie a Targului de Joburi si Cariera, organizat de catre Cariera Feroviara in Romania (CFiR) in cadrul evenimentului INFRATRANS®, a inregistrat peste 300 de candidati aflati in cautarea unui loc de munca in domeniul feroviar.

O parte dintre acestia s-au aflat pentru prima data la un targ de joburi dedicat exclusiv domeniului feroviar, in timp ce majoritatea candidatilor au dorit sa isi imbunatateasca sau sa isi consolideze cariera deja stabilita pe piata feroviara din Romania.

Targul de Joburi si Cariera a avut loc pe 5 iunie la Salonul Regal din Gara de Nord Bucuresti si s-a bucurat de prezenta unor companii importante precum CFR Calatori, CFR Marfa, DB Engineering & Consulting, GFR, IMSAT, ISAF, Informatica Feroviara, STB SA, voestalpine VAE APCAROM, CENAFER, Alstom, Astra Vagoane Calatori Arad, ISPCF, CFR SA.

Oferta de joburi a fost variata, iar cei care, din varii motive, nu au putut ajunge la targ o pot consulta accesand http://www.cfir.ro/.

Angajatorii participanti la targ au subliniat faptul ca desi au multe posturi libere disponibile, se confrunta cu o lipsa a specialistilor si a personalului calificat in domeniul feroviar.

Pentru a oferi o solutie la aceasta criza de personal Cariera Feroviara in Romania si-a extins portofoliul de servicii cu o platforma de cursuri al carei obiectiv este de a satisface nevoia din ce in ce mai mare si pe care am constientizat-o mai mult in aceasta zi de targ de joburi: specializarea si instruirea de personal competent.

In consecinta, compania Cariera Feroviara vine cu o oferta adresata tuturor celor care doresc specializarea si perfectionarea angajatilor lor, dar si dezvoltarea personala.

Consultati aici oferta de cursuri de pregatire si formare alternativa in piata!

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole