vineri, septembrie 13, 2024
spot_img

VIDEO Noul tren de lucru pentru refacerea căii ferate a fost testat pe Regionala Brașov

Noul tren de lucru pentru refacerea căii ferate aflat în dotarea companiei de infrastructură CFR SA a fost testat pe Regionala Brașov.

”Sucursala Regională CF Braşov – noul tren de lucru pentru refacţia căii. SRCF Braşov a efectuat proba practică cu noul tren de lucru pentru refacţia căii, o tehnologie aplicată în premieră de CFR SA, între staţiile Apaţa şi Augustin. Tehnologia de refacţie a căii cu noul tren de lucru va fi completată cu o instalaţie de sudură electrică, prezentată în premieră la Expoziţia INFRATRANS® 2019, care se desfăşoară în zile de 4 şi 5 iunie, în Gara de Nord”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Noul tren de lucru, cumpărat de la Geismar

Club Feroviar a anunțat săptămâna trecută că CFR SA va plăti 29,44 milioane lei, fără TVA, unei firme pe mai multe utilaje multifuncționale de modernizare a căii ferate.

Compania CFR SA semnează contractul cu firma Geismar (Franța) pentru cumpărarea a 16 utilaje multifuncționale, câte două la fiecare regională. Acestea sunt primele utilaje achiziționate de CFR SA în ultimii zece ani, iar achiziția coincide cu venirea lui Constantin Axinia la cârma companiei de infrastructură.

Licitația pentru achiziția de utilaje multifunctionale cu deplasare mixtă rutieră/feroviară a fost începută în noiembrie 2018. Durata contractului este de 18 luni iar desemnarea câștigătorului s-a făcut în proporție de 85% în funcțiue de prețul solicitat și 15% de garanția oferită.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole