vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

CFR Marfă va expune, la INFRATRANS®, vagonul Uaai pe 20 de osii

Vagoanele de tip Uaai sunt destinate transportului de marfuri negabaritice, cu greutate mare (transformatoare, utilaje etc.). Sunt construite in doua variante, cu platforma scufundata si cu lonjeroane.

Marfurile pot fi transportate fie asezate pe platforma, fie sprijinite între lonjeroane, fie cu prindere directa pe elementele vagonului.

Vagoanele pe 10 sau 20 de osii sunt prevazute cu mecanisme care permit deplasarea platformei/lonjeroanelor atat pe verticala cat si pe orizontala, în vederea trecerii prin punctele unde gabaritul este depasit.

Vagonul a efectuat reparaţiile periodice si modernizarea în atelierul IRLU Caransebes.

Mai multe detalii despre vagoanele Uaai pe 20 de osii veti putea afla vizitand expozitia de infrastructura si material rulant din Gara de Nord Bucuresti

INFRATRANS® 2019 va incepe in data de 4 iunie, in statia CFR Bucuresti Nord. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, AIF, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

Evenimentul va avea loc in zilele de 4-5 iunie si este structurat in trei parti, respectiv Expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera si Expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13 ale statiei CFR Gara de Nord.

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezenta pana in acest moment urmatoarele companii: Alstom, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL,  Grampet Group, voestalpine VAE APCAROM, Hiarom, AIFR, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, Electrificare CFR, Telecomunicatii CFR, AFER, CENAFER, METROREX si STB.

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro  ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro  puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

De asemenea, accesati  www.infratrans.ro  pentru a va inscrie ca participant sau expozant in cadrul INFRATRANS® 2019.

Pentru a participa sau pentru a va inregistra ca vizitator accesati urmatorul link

Sursa foto vagon Uaai: Catalin Vornicu

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole