vineri, septembrie 13, 2024
spot_img

CENAFER anunta posturi disponibile

Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară – CENAFER si-a anuntat participarea la Targul de Joburi si Cariera, organizat de catre Cariera Feroviara in Romania cu ocazia desfasurarii evenimentului INFRATRANS® 2019.

Targul de Joburi si Cariera va avea loc pe data de 5 iunie la Salonul Regal din Gara de Nord Bucuresti, intre orele 11.00-16.00.

CENAFER pune la dispozitie noi locuri de munca:

– Expert IA (cu sase specializari: MISCARE – COMERCIALINFRASTRUCTURA- SCB, INFRASTRUCTURA-LINII , RESURSE UMANE, AUDITOR si RELATII CU PUBLICUL)

Expert I (un post cu specializarea INFRASTRUCTURA-LINII)

CENAFER este organismul naţional specializat al Ministerului Transporturilor pentru a asigura Formarea – Calificarea, Perfecţionarea şi Verificarea profesională periodică a personalului care efectuează activităţi specifice desfăşurării transportului feroviar în condiţii de siguranţă a circulaţiei, securitate a transporturilor şi de calitate a serviciilor feroviare, precum şi participarea în comisiile de autorizare a personalului cu responsabilităţi în siguranţa circulaţiei din transportul feroviar.

 

INFRATRANS® 2019 va avea loc in statia CFR Bucuresti Nord, in zilele de 4-5 iunie, fiind structurat in trei parti, respectiv Expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera (doar pe data de 5 iunie) si Expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, AIF, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

La Targul de Joburi si Cariera, pentru recrutare de personal, si-au anuntat prezenta, pana acum, CFR Calatori, ISAF SA, DB Engineering & Consulting, STB, voestalpine VAE APCAROM, Informatică Feroviară si CENAFER.

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezenta pana in acest moment urmatoarele companii: Alstom, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL,  Grampet Group, voestalpine VAE APCAROM, Hiarom, AIFR, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, Electrificare CFR, Telecomunicatii CFR, AFER, CENAFER, METROREX si STB.

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro  ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro  puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

De asemenea, accesati  www.infratrans.ro  pentru a va inscrie ca participant sau expozant in cadrul INFRATRANS® 2019.

Pentru a participa, ca vizitator, accesati urmatorul link

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole