vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Hiarom Invest participa cu doua utilaje noi la expozitia INFRATRANS® 2019

Vizitati, gratuit, expozitia de tehnica feroviara si material rulant organizata in cadrul evenimentului INFRATRANS® 2019 pentru a vedea inca doua echipamente de infrastructura fabricate in Romania.

Compania Hiarom Invest s-a alaturat expozantilor INFRATRANS® 2019 si va propune sa vizitati echipamentele ce vor fi expuse la liniile 12 si 13 din Gara de Nord Bucuresti, in zilele de 4 si 5 iunie.

 

Camion rulare Șosea-Cale ferată echipat cu echipament mobil de sudură

Hiarom Invest produce Camion rulare Șosea-Cale ferată dotat cu echipament mobil de sudură în colaborare directă cu producătorul de echipamente de sudură Contrail Machinery.

Compania poate integra fie soluția completă, fie poate furniza numai camionul pregătit pentru mașina de sudat. Greutatea maximă oferita este de 42.000 kg, ceea ce face ca aceste camioane să fie cele mai mari din gama de producție. Pentru a satisface nevoile clientului, Hiarom Invest ofera atât un sistem de frictiune anvelopă-cale cat si acționarea hidrostatică.

Camion rulare Șosea-Cale Ferată

Camioanele rulare Șosea-Cale Ferată sunt mașini complexe și versatile care pot fi conduse atât pe drumurile publice, ca un camion normal, cât și pe calea ferată. Utilajele sunt folosite pentru diverse aplicații: încărcarea și descărcarea vagoanelor cu diverse materiale, echipamente, traverse, șine, tractarea vagoanelor etc.

Specificații:

  • masă maxim autorizată: de la 3,5t la 44t
  • capacitate de tractare: pe șină până la 200t
  • temperaturi operaționale: -20 ° până la + 50 °
  • viteza de funcționare pe șină până la 40 km / h
  • raza minimă a curbei: 80 m
  • diferite configurații axe camioane: de la 4×2 la 8×6
  • mod funcționare: frictiune anvelopă-cale sau acționarea hidrostatică
  • realizate pe diferite tipuri de ecartament

 

INFRATRANS® 2019 va incepe in data de 4 iunie, in statia CFR Bucuresti Nord. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, AIF, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

Evenimentul va avea loc in zilele de 4-5 iunie si este structurat in trei parti, respectiv expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera si expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13 din Gara de Nord Bucuresti.

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezenta pana in acest moment urmatoarele companii: Alstom, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL,  Grampet Group, voestalpine VAE APCAROM, Hiarom, AIFR, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, Electrificare CFR, Telecomunicatii CFR, AFER, CENAFER, METROREX si STB.

 

Targul de joburi si cariera – Cariera Feroviara in Romania va avea loc in Salonul Regal, in data de 5 iunie, in intervalul orar 11:00-16:00.

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro  ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro  puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

De asemenea, accesati  www.infratrans.ro  pentru a va inscrie ca participant sau expozant in cadrul INFRATRANS® 2019.

Pentru a participa accesati urmatorul link

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole