vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Informatica Feroviara face angajari la INFRATRANS® 2019

Compania care activeaza ca furnizor de servicii informatice cu disponibilitate maxima pentru transporturile pe calea ferata si-a anuntat participarea la Targului de joburi si cariera – Cariera Feroviara in Romania care va avea loc in Salonul Rosu, Gara de Nord, in data de 5 iunie, in intervalul orar 11:00-16:00. Targul de joburi se va desfasura in cadrul evenimentului INFRATRANS®.

Informatica Feroviara pune la dispozitie patru posturi:  

administrator de retea de calculatoare

administrator baze de date

programator

inginer de sistem in informatica

Informatica Feroviara a fost infiintata ca societate comerciala – filiala a CFR SA, prin externalizarea servicilor informatice furnizate de Centrul de Informatica al CFR si de Oficiile de Calcul ale Regionalelor CFR.

Cu o experienta de peste 45 de ani in domeniu, compania furnizeaza informatii despre mersul trenurilor, soluții de automatizare a rezervărilor și vânzărilor de legitimații de călătorie, aplicaţii pentru evidenţa perturbărilor de trafic feroviar, precum si produse software si servicii informatice pentru sistemul de transport feroviar din Romania.

 

INFRATRANS® 2019 va incepe in data de 4 iunie, in statia CFR Bucuresti Nord. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, AIF, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

Evenimentul va avea loc in zilele de 4-5 iunie si este structurat in trei parti, respectiv Expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera si Expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13 ale statiei CFR Gara de Nord.

 

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezenta pana in acest moment urmatoarele companii: Alstom, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL, Grampet Group, voestalpine VAE APCAROM, Hiarom, AIFR, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, Electrificare CFR, Telecomunicatii CFR, AFER, CENAFER, METROREX si STB.

 

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

De asemenea, accesati  www.infratrans.ro pentru a va inscrie ca participant sau expozant in cadrul INFRATRANS® 2019.

Inregistrati-va gratuit pentru a participa la Targul de Joburi si Cariera

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole