vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Hiarom se alatura participantilor la INFRATRANS® 2019

Cu o gama de clienti ce variaza de la companii mari nationale sau regionale la companii locale si mici, Hiarom  face parte dintr-un grup compus din societati cu capital privat. Domeniile de afaceri ale clientilor Hiarom includ companii de transport, municipalitati si guverne, operatori de flote de transport, proprietari de camioane si producatori de camioane.

Divizia Hiarom Railway are ca principal obiect de activitate proiectarea, constructia, montarea si repararea camioanelor sina-sosea cu echipament de sudura, vehiculelor speciale pentru transportat sina, excavatoarelor echipate cu sistem de rulare pe calea ferata si echipamente de sudura, precum si carucioare autopropulsate pentru transportul muncitorilor.

Utilajele sunt folosite pentru diverse aplicatii precum incarcarea si descarcarea vagoanelor cu diverse materiale, echipamente, traverse, sine si tractarea vagoanelor.

INFRATRANS® 2019 va incepe in data de 4 iunie, in statia CFR Bucuresti Nord. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

Evenimentul va avea loc in zilele de 4-5 iunie si este structurat in trei parti, respectiv expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera si expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13.

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezenta pana in acest moment urmatoarele companii: Alstom, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL,  Grampet Group, voestalpine VAE APCAROM, Hiarom, AIFR, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, Electrificare CFR, Telecomunicatii CFR, AFER, CENAFER, METROREX si STB.

Targul de joburi si cariera – Cariera Feroviara in Romania va avea loc in Salonul Regal, in data de 5 iunie, in intervalul orar 11:00-16:00.

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro  ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro  puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

De asemenea, accesati  www.infratrans.ro  pentru a va inscrie ca participant sau expozant in cadrul INFRATRANS® 2019.

Pentru a participa accesati urmatorul link

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole