vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

SŽDC a lansat licitatia pentru modernizarea statiei Beroun

Compania responsabila de infrastructura feroviara din Cehia, SŽDC, a lansat licitatia pentru reconstructia statiei Beroun, inclusiv a cladirilor din zona statiei. Proiectul are o valoarea estimativa de 8,9 milioane de euro si va include reconstructia completa a cladirii statiei care este formata din trei cladiri interconectate, a salii de plecari, dar si a cladirilor administrative din complex.
Vor avea loc modificari precum cele din sala de plecari care vor include relocarea caselor de bilete si crearea unor spatii comerciale noi. Modernizarea are ca obiectiv principal cresterea confortului calatorilor. Lucrarile de constructie vor incepe in iulie si vor dura 18 luni.
Reconstructia va include si lucrari la fatada si termoizolatie, un acoperis nou, inlocuirea ferestrelor si usilor, reconditionarea peretilor, a tavanelor si a podelelor.
Intregul complex va beneficia de sisteme de distributie noi, dar si sisteme de incalzire, de alimentare cu apa si de canalizare noi. Sistemul electric va fi si el inlocuit. In plus, va fi montat un sistem de aer conditionat modern. Lucrarile de reabilitare mai includ si reconditionarea facilitatilor aflate in subteran, protejarea peretilor de scurgerile de apa, salubrizarea si eliminarea umiditatii. De asemenea, sistemul de supraveghere video si cel de informare a pasagerilor vor fi extinse.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole