vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Răzvan Cuc promite că va rezolva revendicările ceferiștilor și că va asigura sume majorate pentru investiții

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, promite că va rezolva revendicările ceferiștilor și că pentru acest an în bugetul de stat sunt prevăzute sume majorate substanțial pentru realizarea de investiții în calea ferată.

revendicările ceferiștilor bugetele companiilor feroviare

Miercuri, la sediul ministerului, după încheierea ședinței de Guvern, ministrul Răzvan Cuc și secretarul de stat coordonator pentru domeniul feroviar, Dragoș Titea, au continuat seria de întâlniri cu reprezentanții organizațiilor sindicale reprezentative din calea ferată.

Discuțiile au vizat principalele probleme semnalate de sindicaliști, respectiv: promovarea Statutului personalului feroviar, asigurarea sumelor pentru creșterile salariale la companiile de stat din calea ferată, realizarea investițiilor în domeniul feroviar.

”Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a asigurat pe reprezentanții salariaților din calea ferată de întreaga deschidere a conducerii ministerului pentru rezolvarea problemelor semnalate și a subliniat faptul că unele dintre acestea sunt deja în curs de soluționare. În acest sens, Ministrul Răzvan Cuc a subliniat faptul că în 2019, în bugetul de stat, sunt prevăzute sume majorate substanțial pentru realizarea de investiții în calea ferată”, a informat joi Ministerul Transporturilor.

Revendicările ceferiștilor, discutate după miting

Discuțiile cu liderii sindicali au continuat și joi, după mitingul ceferiștilor, în prezența secretarului de stat Dragoș Titea.

”La finalul întâlnirii de lucru s-a convenit cu privire la organizarea de întâlniri periodice la care, pe lângă reprezentanții partenerilor sociali și cei ai Ministerului Transporturilor, să participe și reprezentanții companiilor din calea ferată aflate sub autoritatea MT. În cadrul acestor întâlniri urmează să fie urmărit stadiul rezolvării problemelor semnalate de organizațiile sindicale și să fie identificate soluții eficiente pentru rezolvarea acestora”, a mai informat ministerul.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole