vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Vizita tehnica la Depoul, Galeria si Terminalul Multimodal Straulesti

Vizita tehnica din cadrul evenimentului Zilele Feroviare 2018 va avea loc la Depoul, Galeria si Terminalul Multimodal Straulesti.


Depoul Străuleşti şi Galeria de legătură între depou şi staţia Străuleşti se întind pe o lungime desfăşurată pe aproximativ 336 m. Zona de depou propriu-zisă se întinde pe o lungime de 127,30 m, având lăţimea de 86,35 m.

Featured images

  • Galeria de legătură la Depoul Străuleşti are urmatoarele funcţiuni de bază: zona de parcare alcătuită din 8 linii de parcare; zona de revizii şi intervenţie alcătuită din 1 linie de spălare, 4 linii de revizie şi intervenţie la vagoanele de metrou; două zone de spaţii tehnice numite Spaţiu tehnic 1 şi Spaţiu tehnic 2
  • Depoul Străuleşti are urmatoarele funcţiuni de bază: zona de parcare alcătuită din 6 linii de parcare; zona de revizii şi intervenţie alcătuită din 1 linie de spălare, 4 linii de revizie şi intervenţie la vagoanele de metrou, 1 linie strung de bandaje, 1 linie vinciuri;
  • Terminalul multimodal are un regim de înălţime P+3 Etaje şi are în alcătuirea sa un parcaj pentru 650 maşini, autogară, o sală de aşteptare pentru cei care utilizează transportul urban, spaţii comerciale şi un acces în pasajul pietonal care face legătura la staţia de metrou Străuleşti.

product imageDomnul Constantin MUSTATEA, Director Tehnic si de Investitii – Metrorex SA va sustine in cadrul sesiunii de Transport Urban, in panelul “Orase mai verzi odata cu dezvoltarea sistemului de transport feroviar urban”, prezentarea cu titlul “Proiecte de dezvoltare si modernizare a retelei de metrou din Bucuresti”.

   Faceti cunostinta cu vorbitorii   >>>

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole