miercuri, septembrie 18, 2024
spot_img

FCFDP organizeaza Salon de Cariere

Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, in colaborare cu Club Feroviar, organizeaza evenimentul Salon de Cariere

La evenimentul aflat in desfasurare participa companii interesate sa recruteze tineri absolventi, sa propuna internship-uri pentru studenti si absolventi, sa aduca in actualitate mari proiecte.

Deschiderea Salonului de Cariere a avut loc la ora 10:00, in cladirea Facultatii de Cai Ferate, Drumuri si Poduri, unde se desfasoara si prima parte a evenimentului in care companiile participante isi vor prezenta oferta.

A doua parte a evenimentului este dedicata intalnirii dintre angajatori si candidati, la standurile special amenajate din holul facultatii.


De ce sa participati la Salonul de Cariere?

Companiile interesate sa participe la un salon de anvergura intr-un domeniu specializat, sa isi valorifice imaginea si a-si creste notorietatea companiei, sa se afiseze alaturi de mari antreprize in sector sau interesate sa isi creasca rapid baza de date de candidati, se pot inscrie la eveniment folosind una din cele doua variante disponibile:
• numarul de telefon 021 2421208/ 151
• e-mail saloncariere@carieraferoviara.ro

Companiile care si-au anuntat prezenta pana acum sunt urmatoarele: Consis Proiect, Consitrans, Dika Romania, FCC Construccion, Max Bögl, Viarom.


4 Motive pentru a vizita Salonul de Cariere

La eveniment pot participa atat studenti, tineri absolventi, dar si ingineri specialisti feroviari, care vor avea oportunitatea de:

  • a vizita un salon specializat ce grupeaza numeroase companii!
  • a comunica direct cu importanti angajatori care ofera oportunitati de locuri de munca!
  • a asista gratuit la conferinte si ateliere cu experti pe teme de angajare, adaptare la conditii a unui nou angajat, tendinte pe piata muncii
  • a discuta cu specialisti care ii vor consilia in cautarea unui loc de munca si ii vor ajuta in imbunatatirea CV-ului

Cariera Feroviara in Romania urmareste atragerea resursei umane catre sectorul de transport feroviar, cu toate elementele sale importante: infrastructura, mentenanta, transport de marfa si calatori, material rulant, instalatii si electrificare.

Cariera Feroviara in Romania se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sau celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole