vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Materialul rulant intre “modern” si “modernizat”

Cea de-a XIII-a editie a Conferintelor Club Feroviar – Material Rulant va reuni in zilele de 25-26 aprilie la Iasi, experti din domeniul transportului feroviar pentru a realiza impreuna o radiografie a pietei de material rulant din Europa Centrala si de Est, din cateva puncte de vedere, precum: realitate, nevoie si perspective!

Evenimentul organizat de Club Feroviar si Asociatia Industriei Feroviara (AIF) vine anul acesta cu un nou panel in cadrul conferinÈ›ei, dedicat transportului urban pe sina, << Orasele “smart” aleg tramvaiul >>.
Ne bucuram sa putem anunta ca autoritatile locale, din orase precum Iasi, Bucuresti, Oradea sau Cluj, au cuprins in bugetele lor, pentru anul curent, fonduri pentru modernizarea liniilor de tramvai si, mai ales, pentru achizitia de tramvaie noi!

Doar participand la Conferinta pentru Material Rulant de la Iasi puteti afla de la reprezentantii Primariilor, Regiilor Autonome si Societatilor de Transport, noutati despre aceste proiecte si ce presupun planurile viitoare de dezvoltare a transportului urban pe sine!


2 zile de eveniment, 2 zile de dialog si discutii constructive la Conferintele Club Feroviar – Material Rulant


 

Conferinta Club Feroviar de Material Rulant este una dintre cele mai importante platforme pentru business-ul de profil din Romania, oferind profesionistilor un excelent mod de a interactiona cu companiile, organizatiile si asociatiile feroviare, implicate activ in dezvoltarea pietei.

Agenda principala a evenimentului cuprinde o grupare de prezentari, discutii si dezbateri, care vor evidentia tendinta tarilor din regiune de a atrage fondurile structurale europene disponibile pentru a investi in sistemele lor feroviare si vor atrage atentia asupra potentialului enorm al pietei feroviare din ECE.

Programul evenimentului este structurat in 3 sesiuni de discutii si prezentari dinamice pornind de la subiecte cheie, precum:

  • Provocari si oportunitati care
  • trebuie abordate de materialul rulant modernizat sau nou rolling
  • stock Orasele “smart” aleg tramvaiul Servicii feroviare moderne pentru a raspunde cererii de transport

Club Feroviar detine un know-how rezultat dintr-o experienta de 13 de ani de activitate in industria feroviara si asociata.

Deveniti parteneri strategici ai principalului eveniment feroviar din Romania, dedicat materialului rulant in transportul de marfa si calatori, unde lideri din domeniu si companii de renume se vor reuni pentru a discuta noile directii si oportunitati de dezvoltare.

De ce sa fii partener la Conferintele Club Feroviar?

Conferinta de Material Rulant este evenimentul la care participa generatori de proiecte, furnizori, producatori si distribuitori din toata industria feroviara si de servicii suport
• Veti contribui la cresterea pietei romanesti si/sau veti avea noi oportunitati de a stabili retele de afaceri
• Veti putea crea noi parteneriate strategice
• Partenerii la Conferintele Club Feroviar – Material Rulant beneficiaza de expunere suplimentara, inainte si pe toata durata evenimentului si de promovare/publicitate pe toate canalele de comunicare, conform tipului de parteneriat ales

Deveniti partener!


La Conferinta de Material Rulant aveti ocazia sa gasiti partenerul de afaceri de care aveti nevoie – discutand direct cu managerii companiilor furnizoare de produse si echipamente specializate.

Aveti posibilitatea sa dialogati intr-un context relaxat si informal cu influenceri ai domeniului sau sa impartasiti experiente noi alaturi de ceilalti participanti in cadrul dezbaterilor sustinute de unii dintre cei mai importanti vorbitori din domeniu, atat din Romania cat si din strainatate.

Inregistrati-va!

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole