vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Banca Europeana pentru Investitii participa la Conferintele Club Feroviar

Mihai Frumosu, Transport Specialist PJ – European Investment Bank, va vorbi in cadrul Conferintelor Club Feroviar “ Dezvoltarea pietelor feroviare in Europa Centrala si de Sud-Est pentru 2030 si dupa”,  care vor avea loc la Alba-Iulia in perioada 14-15 martie 2018.

Dl. Frumosu va lua cuvantul in cadrul panelului cu titlul “Proiecte de infrastructura feroviara in ECE, cu finantare europeana”, in care se va discuta despre: proiecte de infrastructura feroviara nationale si transfrontaliere, pregatirea pentru bugetul UE post 2020, noi mijloace de finantare, politici si strategii de finantare, investitii publice si private, integrarea in Spatiul Feroviar Unic European, investitii in infrastructura si impactul lor asupra economiei, inovatii in tehnologia pentru mentenanta infrastructurii, retelele de metrou usor – cheia pentru mobilitate sporita in orase.

Tema prezentarii sustinute de dl. Frumosu va fi: „Necesitatea unor servicii de asistenta tehnica de calitate pentru o retea feroviara competitiva.”  Prezentarea va dori sa semnaleze necesitatea contractarii unei asistențe tehnice care sa gaseasca masuri inteligente pentru revitalizarea sistemului feroviar din Romania, in contextul  studiului organizat de Autoritatea de Reforma Feroviara pentru Sustenabilitatea Retelei Feroviare din Romania.

 

Dl. Frumosu are mai mult de 30 de ani de experiență în dezvoltarea căilor ferate într-un mediu internațional. În Marea Britanie a lucrat la prima inițiativă PPP în transportul urban – privatizarea serviciilor de pasageri pe Linia de metrou Norther din Londra. Ulterior, cariera sa s-a intins timp de mai mult de două decenii in proiecte de căi ferate din Africa, Europa Centrală și de Est, Rusia și Asia Centrală. Din 2014 s-a alăturat BEI ca Senior Transport Expert pentru proiectul de sprijin de implementare către beneficiarii POS-T.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment si lista completa de vorbitori dati click aici.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole