sâmbătă, septembrie 14, 2024
spot_img

Cluj a lansat licitatia pentru achizitionarea a 22 de tramvaie

Valoarea estimata pentru noile achizitii, fara TVA, este de 190 milioane lei (41 milioane euro). Primaria municipiului Cluj-Napoca mentioneaza ca va fi incheiat un acord-cadru, cu o singura companie, pentru furnizarea tramvaielor. Durata acordului va fi de patru ani.

Anuntul de participare a fost publicat in sistemul electronic de achizitii publice.

Criteriul de atribuire va urmari cel mai bun raport calitate-pret in ceea ce priveste pretul ofertei  cu o pondere de 80%. O pondere de 10% va avea si criteriul privind numarul de calatori transportati peste valoarea minima impusa, cu respectarea standardului de 1 calator/0,125 mp.

Mai departe, garantia extinsa peste limita minima impusa in caietul de sarcini (5 ani sau 350.000 km), dar nu mai mult de 10 ani (sau 700.000 km- raportat la 70.000 km/an),va avea tot o cota de 10% in ceea ce priveste criteriile de atribuire.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este data de 16 martie.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare va fi trei zile mai tarziu, la data de 19 martie.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 19 iunie.

”Licitatia este europeana si poate participa orice firma”, afirma in luna ianuarie a acestui an, Primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc.

 

Selectia anunturilor de licitatii, de pe site-ul e-licitatie.ro, care se adreseaza pietei feroviare romanesti o puteti gasi pe site-ul Catalog Feroviar la sectiunea „Licitatii”.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole