vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Ministrul Transporturilor anunta un val de restructurari

Invitat marti, 7 noiembrie, la audierile Comisiei pentru Transporturi si Infrastructura din Camera Deputatilor, ministrul Transporturilor a precizat ca „din 438 de posturi vor ramane in organigrama 300, structura centrala a Ministerului urmand a fi supusa unei restructurari”.

 „In ceea ce priveste restructurarea, da, se va face. Se va face ferm, pentru ca trebuie facuta. Nu de dragul de a o face. Se va face, inclusiv la structura centrala la Ministerul Transporturilor. Am analizat cu secretarul general situatia si din 438 de posturi vom ramane cu 300 foarte rapid, pentru ca se taie frunză la caini in multe birouri ale Ministerului si aceasta reducere la 300 de persoane ne va permite si o retribuire mai decenta a celor care sunt la munca”, a declarat ministrul Felix Stroe.

Acesta a fost invitat la audierile din Comisia pentru Transporturi si Infrastructura pentru a expune prioritatile din Ministerul Transporturilor.

Ministrul a dat asigurari ca functionarii din minister, care vor fi restructurati, vor putea fi relocati „in sectoare unde este nevoie, la institutiile subordonate, la institutiile de control sau la companiile nationale”.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole