miercuri, septembrie 18, 2024
spot_img

Mediul academic sustine inovatia in infrastructura feroviara

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – Facultatea de Cai Ferate Drumuri si Poduri (CFDP), alaturi de CFR SA, organizeaza in perioada 26-27 octombrie cel de-al al XVI-lea Simpozion National de Cai Ferate, cu participare internationala.

Anul acesta simpozionul dezbate tema „Noi concepte in realizarea si modernizarea liniilor de cale ferata” si este organizat in cladirea Facultatii de Cai Ferate, Drumuri si Poduri, Bd. Lacul Tei nr. 124, Sector 2, Bucuresti.

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei Industriei Feroviare din Romania (AIF), Club Feroviar si al unor companii ce activeaza in domeniul infrastructurii feroviare precum Wiebe Romania, Vossloh, Siemens, Thales si Baicons.

In prima zi, Simpozionul include prezentari ale celor mai recente lucrari stiintifice realizate de specialisti.

Dezbaterile se vor axa pe subiecte de actualitate privind inovatii tehnologice si concepte stiintifice legate de constructia elementelor de infrastructura feroviara.

Cea de-a doua zi a evenimentului va fi dedicata unei vizite la lucrari din domeniul liniilor de cale ferata.

Ca in fiecare an, simpozionul constituie un prilej pentru schimb de idei si experienta intre specialistii din domeniul infrastructurii feroviare.

Descarcati invitatie la eveniment

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole