vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Vrei sa te angajezi in domeniul feroviar?

In zilele noastre este dificil de gasit un loc de munca corespunzator, mai ales intr-un domeniu specializat!

Tocmai pentru ca stim cate dificultati exista pe piata muncii, am construit o platforma care ofera candidatilor cele mai relevante joburi, iar companiilor un spatiu dedicat special cautarii de angajati noi!


Vrei sa fii:

Manevrant vagoane? – CFR Marfa, CFR Calatori si SERVTRANS INVEST SA iti ofera aceasta posibilitate in Bucuresti, Constanta sau Pitesti-Campulung Muscel
Mecanic de locomotiva? – ai aceasta posibilitate la Rail Cargo Carrier, CARGO TRANS VAGON SA, Vest Trans Rail, CFR Calatori
Revizor tehnic vagoane? – CFR Calatori, Rail Cargo Carrier, Cargo Trans Vagon, CFR Marfa au anuntat ca au posturi diponibile
Sef manevra? – CFR Calatori, CFR Marfa, SERVTRANS INVEST SA si CARGO TRANS VAGON SA te asteapta la interviu
Sef tren? – CFR Calatori, Rail Cargo Carrier, CARGO TRANS VAGON SA, Vest Trans Rail angajeaza personal pentru aceasta pozitie
Responsabil Sistem de Management al Sigurantei Feroviare, Masinist utilaj terasamente, IDM, Expert SCB IA, Casier CF, Acar sau altceva? Pe Cariera Feroviara in Romania gasesti jobul care ti se potriveste.

Daca iti doresti un loc de munca intr-o meserie dintr-un domeniu adiacent celui feroviar pe Cariera Feroviara in Romania mai gasesti posturi full-time, in tura sau internshipuri precum: asistent calitate, cadru tehnic PSI, consilier juridic stagiar, electromecanic SCB, frigoriferist, project manager si multe altele.


 

“Cariera Feroviara in Romania” este prima platforma de recrutare de nisa, dedicata in principal industriei feroviare si serviciilor adiacente.

Peste 70 de anunturi de angajare publicate si 10.000 de vizualizari.


 

De ce “Cariera Feroviara in Romania”?

Marele avantaj pe care il aduce “Cariera Feroviara in Romania” este acela ca procesul de recrutare este unul simplu, in plus, publicarea si accesarea de anunturi este gratuita.

Prin acest proiect Club Feroviar urmareste facilitarea procesului de selectie a resursei umane astfel incat o firma sa isi poata ocupa cu costuri cat mai reduse, de timp si financiare, orice post liber din structura organizatorica, putand sa propuna o varietate de moduri de angajare, pentru personal cu orice nivel de studii si calificari.

“Cariera Feroviara in Romania” distribuie toate job-urile adaugate, informatii utile pentru candidati si angajatori, precum si informatii din industria de profil, atat pe portalul de stiri clubferoviar.ro , cat si pe platformele de social media.

Mai multe detalii se pot obtine la telefon: 021 22 44 385 sau prin email: hr@clubferoviar.ro

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole