vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

CAF preia un furnizor de servicii de mentenanta italian

CAFCompania CAF a preluat RIFER, o companie italiana care furnizeaza servicii de intretinere pentru osii si vagoane de marfa, cu sediul in Milano. Tranzactia va permite companiei CAF MiiRA sa se extinda si sa isi consolideze portofoliul de servicii, imbunatatindu-si pozitia pe piata italiana si central-europeana si dezvoltandu-si capacitatea de a oferi servicii integrate care merg dincolo de simpla furnizare de produse, punand, in acelasi timp, bazele Grupului CAF pentru a castiga teren pe piata serviciilor de intretinere a osiilor, la nivel international. CAF MiiRA este Divizia CAF care se ocupa cu proiectarea si fabricarea rotilor, a cutiilor de viteza, osiilor si cuplelor pentru toate tipurile de vehicule feroviare.
RIFER are peste 60 de angajati si o cifra de afaceri anuala de aproape 10 milioane de euro. Aceasta companie a experimentat o crestere considerabila in ultimii ani datorita angajamentului sau de a-si moderniza fabricile, dar si procesul si metodele de productie.
In plus, CAF MiiRA a achizitionat si o cota minoritara in Cosmef WM, o companie care face parte din grupul RIFER, de dimensiuni similare, dedicata serviciilor complexe de intretinere a vagoanelor. Ambele companii profita de avantajele acestei tranzactii, un alt avantaj fiind acela ca divizia de intretinere a vagoanelor ramane in administrarea Grupului CAF. Aceasta tranzactie consolideaza pozitia Grupului pe piata serviciilor de intretinere a vagoanelor.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole