vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Stadler obtine un contract de mentenanta in Olanda

Syntus, subsidiară a companiei Keolis, a atribuit producătorului elvețian de material rulant un contract pentru mentenanța a  16 automotoare electrice din gama Flirt. Contractul se va derula pe o perioadă de 15 ani. Automotoarele electrice, livrate tot de către Stadler, vor circula pe ruta de transport regional între Zwolle și Kampen/Enschede, începând cu luna decembrie 2017.

Stadler Service Netherlands se va ocupa de serviciul de mentenanță, acesta având loc în noul depou situat în orașul Hengelo.

În prezent, automotoarele electrice, nouă dintre acestea compuse din câte trei vagoane iar restul de șapte având în compunere câte patru vagoane, se află în etapa de testare pe linia Amersfoort – Zwolle. Syntus va începe operarea serviciului de transport feroviar regional pe linia Zwolle și Kampen/Enschede, de asemenea, în luna decembrie. Tot atunci Syntus își va schimba denumirea în Keolis Netherlands.

La începutul acestui an, Syntus a plasat producătorului Stadler o comandă în valoare de 125 milioane de euro pentru livrarea celor 16 automotoare electrice.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole