vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Franța și Spania ar putea dezvolta un serviciu de transport Ro-La

Ministerul Dezvoltării din Spania a anunțat că a primit cinci propuneri pentru a înființa un serviciu de transport Ro-La către și dinspre Franța. În Spania, propunerile au fost înaintate de către CAF, unul dintre producătorii spanioli de material rulant, Civenssy, o companie de consultanță și Stadler Rail Valencia. La rândul său, Franța a primit propuneri din partea CargoBeamer, furnizor de servicii logistice pentru calea ferată și Lohr, un grup francez specializat în proiectarea și marketingul sistemelor de transport de marfă.

Cele două guverne, de la Madrid și Paris, vor analiza aceste propuneri, care, pe lângă specificațiile tehnice pentru vagoane și terminale, includ și detalii privind costurile de exploatare. Acestea vor constitui baza unei invitații de exprimare a interesului pentru operarea serviciului Ro-La, care urmează să fie lansat în această toamnă.

Foto: https://www.cargobeamer.eu

Abonați-vă la Newsletter, accesând link-ul https://test-clubferoviar.railwaypro.com/abonare-newsletter/  sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/clubferoviar/,  pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si anunțuri de angajare din sectorul feroviar din România.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole