vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Rail Cargo Carrier România si Cargo Trans Vagon SA au anuntat ofertele de locuri de munca disponibile

Rail Cargo Carrier România si Cargo Trans Vagon SA si-au anuntat ofertele de locuri de munca disponibile in cadrul proiectului “Cariera Feroviara in Romania”.

Rail Cargo Carrier România este membră a Rail Cargo Group – divizia de transporturi feroviare de mărfuri a ÖBB. Ca inovaţie unică pe piaţa locală a transporturilor feroviare, Rail Cargo Carrier România utilizează locomotive de ultimă generaţie, oferind astfel clienţilor săi toate avantajele rezultate din utilizarea aceluiaşi material rulant de tracţiune de la încărcare până la destinaţie.
Pozițiile anunțate sunt: responsabil sistem management integrat, responsabil sistem de management al siguranței feroviare, inginer material rulant, mecanic de locomotivă, șef tren, revizor tehnic vagoane, dispecer comercial.

 

Compania Cargo Trans Vagon SA, operator de transport feroviar de marfă și membră a Transport Trade Services SA (TTS) anunță disponibilitatea următoarelor posturi: mecanic locomotivă, șef tren, șef manevra, revizor tehnic vagoane.

 

Cei interesați au posibilitatea de a aplica direct la companiile cu posturi vacante, intrând în contact cu persoana responsabilă cu angajările din cadrul departamentului de Resurse Umane al fiecărei companii, prin intermediul site-ului Club Feroviar.

Bursa locurilor de muncă și internship-uri “Carieră Feroviară în România”, este un proiect Club Feroviar, în cadrul căruia au fost publicate posturile vacante ale următoarelor companii: CFR MarfăCENAFERvoestalpine VAE APCAROMElmet GroupNovatech, CFR Călători, OPSFPR, Rail Cargo Carrier România si Cargo Trans Vagon SA

Bursa locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. Fiind vorba despre joburi diferite, posturile disponibile vizează atât persoanele cu studii superioare, cât și pe cele cu studii medii.

 

Abonați-vă la Newsletter, accesând link-ul https://test-clubferoviar.railwaypro.com/abonare-newsletter/  sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/clubferoviar/, pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si anunțuri de angajare din sectorul feroviar din România.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole