vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

INFRATRANS®2017 isi deschide portile in 10 zile!

Pentru prima data in Romania, in luna mai va fi organizata Bursa Locurilor de Munca in domeniul feroviar, in cadrul INFRATRANS®, eveniment ajuns la cea de-a IX-a editie.

Bursa locurilor de munca va avea loc in Salonul Regal din statia CFR Gara de Nord, in data de 24 mai, in intervalul orar 11:00-16:00. Firmele care au anuntat oferta de posturi disponibile, publicata pe siteul evenimentului la adresa http://infratrans.ro/bursa-locurilor-de-munca/, sunt  CFR Calatori, ISAF, voestalpine VAE Apcarom, FCC Construccion. De asemenea si-au mai anuntat prezenta in cadrul targului GFR, CFR SA, CENAFER precum si alte companii si institutii din sectorul feroviar.

INFRATRANS® 2017, care se desfasoara in perioada 23-24 mai 2017, este un eveniment business-to-business care ofera participantilor oportunitatea de a analiza noile tendinte in ceea ce priveste tehnologiile pentru infrastructura si material rulant si, in special, aplicarea acestora pentru a transforma mobilitatea pentru pasageri si marfuri, pentru operatorii de transport si autoritati

De ce sa vizitezi INFRATRANS®?

– operatorii de transport pot identifica noi produse si servicii utile

– expozitia organizata releva atentia pentru inovatie a celor mai importanti jucatori din domeniu

– ofera participantilor posibilitatea de a interactiona si de a discuta cu reprezentantii firmelor expozante

– posibilitatea de a testa si intelege modul de functionare al tehnologiilor si cum  pot fi aplicate

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” ajax_pagination=”1″ template=”default” maximum_entity_count=”500″]Accesul la Bursa Locurilor de Munca, cat si la expozitie se face pe baza inregistrarii pentru un bilet gratuit, disponibil pe www.infratrans.ro sau prin formularul de mai jos,  programul de vizitare fiind: 23 mai – 11:00-18:00, 24 mai -10:00-18:00.

 

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole