vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

INFRATRANS® 2017 – “Transport inteligent integrat”

Picture2Asociaţia Inginerilor Feroviari din România – AIFR și Club Feroviar organizează a IX-a ediție a expoziției INFRATRANS® 2017 – “Transport inteligent integrat“, în perioada 23-24 mai, în Stația CFR Bucureşti Nord.

Evenimentul se desfășoară sub patronajul Ministerului Transporturilor, cu sprijinul CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, Metrorex şi Autorității Feroviare Române – AFER.

Companiile şi societăţile feroviare din România şi din Europa vor avea ocazia să îşi prezinte proiectele întreprinse în domeniu, în vederea alinierii la Directivele Europene şi la Master Planul General de Transport, cu scopul realizării unui transport integrat prin utilizarea de soluții inteligente.

In cadrul expozitiei INFRATRANS® 2017, de la peronul liniilor 12 si 13 ale Garii de Nord, firmele producatoare, furnizoare sau detinatoare de material rulant vor expune si prezenta cele mai recente produse si tehnologii.
Vizitarea standurilor si a expozitiei de material rulant se poate face gratuit pe baza biletului de vizitator, disponibil aici .

INFRATRANS® 2017 este un eveniment business-to-business si reprezinta una din expozitiile feroviare de renume din Europa de Est, cu o reputatie bine stabilita de a atrage factori de decizie si manageri de nivel inalt.

Pe intreaga desfasurare a evenimentului va punem la dispozitie Salonul Rosu din Gara de Nord pentru sesiuni private de networking.

Sunt așteptați să participe factori de influență din domeniul elaborării şi implementării de politici investiţionale privind dezvoltarea infrastructurii feroviare, transportului feroviar de marfă şi de călători, transportului public, investitori instituţionali şi privaţi, ingineri din toate sectoarele domeniului feroviar (întreținere, operare, proiectare, construcții, mediul academic, cercetare).

Partenerii de dialog vor fi reprezentați de administratorii de infrastructură feroviară, operatorii de transport feroviar şi urban, transport intermodal şi de diverse companii din industria feroviară.

Pentru mai multe informații și modalități de parteneriat, vă rugăm să ne contactați la office@infratrans.ro

 

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole