vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Dennis Schut va reprezenta UIC in cadrul Forumului Railway PRO

ds-1Domnul Dennis Schut este directorul Diviziei de Cercetare si Inovare a UIC, Uniunea Internationala a Cailor Ferate.

In ianuarie 2007, a fost numit consultant principal pe probleme de cercetare pentru UIC si activeaza in cadrul UIC Bruxelles, dar si in sediul UIC din Paris. Domnul Schut a fost secretar ERRAC, European Rail Research Advisory Council, in cadrul CE si a coordonat mai multe proiecte de cercetare feroviara finantate de CE, printre care GLOBAL VIEW, ERRAC ROADMAP si FOSTER-RAIL si a fost implicat in mai multe proiecte finantate de CE, precum TRANSSLO, TRANSNEW, SPECTRUM, HERMES, MARATHON, SETRIS si REFINET.

A fost membru al Multi-modal ETP Task Force, echipa care a pregatit Planul Infrastructurii Co-modale prezentat Comisiei Europene in iunie 2013. In prezent, este implicat in Alianta pentru Europa de Sud-Est pentru Inovare Feroviara SEESARI.

UIC conduce un sector inovator si dinamic, ajutandu-si membrii sa identifice metode de succes si oportunitati de dezvoltare. Membrii Uniunii sunt invitati sa participe proactiv in grupurile de lucru si reuniunile UIC unde se stabileste pozitia cailor ferate cu privire la problemele regionale si globale.

Dennis Schut va sustine doua prezentari, in cadrul Forumului pentru transport feroviar de Calatori, si in cadrul Forumului de Marfa si Logistica.

Accesand acest link puteti afla mai multe detalii privind evenimentul Railway PRO Technology & Services Forum ce va avea loc in perioada 5-6 aprilie 2017, la Arad.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole