vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Au fost numiti consultantii pentru Inland Rail

inlAustralian Rail Track Corp a acordat consortiului format din SMEC si Arup (SAJV) contractul privind serviciile de consultanta tehnica si inginerie pentru imbunatatirea coridorului feroviar de marfa care leaga Melbourne de Brisbane – Inland Rail.
SAJV va pune la dispozitie o echipa de experti din domeniu care va consolida semnificativ resursele echipei Inland Rail a ARTC pentru livrarea a aprox. 1.700 km de cale noua si modernizata.
Inland Rail va avea in jur de 1.700 de km si va oferi un pret competitiv pentru transportul de marfa comparativ cu transportul rutier. Coridorul va utiliza linia de cale ferata interstatala existenta prin Victoria si sudul NSW, dar va necesita modernizari pe aproximativ 400 de km in NSW si aproximativ 600 de km de cale ferata noua in nordul NSW si sud-estul statului Queensland.
Ministrul Infrastructurii si Transportului, Darren Chester, a anuntat o serie de intalniri pentru proiectul Inland Rail facand referire la Infrastructure Australia care a desemnat Inland Rail ca fiind o initiativa prioritara.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole