vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Mari proiecte de infrastructura in Railway PRO 365 – Yearly Market Report

catalogueRailway PRO 365 – Yearly Market Report cuprinde analize si tendinte ale pietei feroviare, oferind informatii valoroase pentru antreprenorii care cauta sa acceseze si sa se extinda pe pietele feroviare internationale.

Economia mondiala in crestere determina o cerere marita de transport de marfa, dar si de calatori. Sunt anuntate proiecte majore de infrastructura pe toate continentele, precum si continuarea celor incepute in anii anteriori. Coridoare internationale destinate in special transportului de marfa sunt necesare in Asia, in Africa si America de Sud, in timp ce Europa acorda o importanta egala coridoarelor destinate transportului international de pasageri.

 

Primul capitol al Railway PRO 365 – Yearly Market Report este dedicat proiectelor de infrastructura din intreaga lume si prezinta:

  • Analiza proiectelor de infrastructura in desfasurare si a celor viitoare
  • Dezvoltarea si integrarea retelelor feroviare la nivel regional si international
  • Politicile de finantare pentru crearea unui sistem sustenabil de transport

 

Publicat in limba engleza si distribuit atat la Innotrans 2016, RailwayPRO Investment Summit cat si la alte evenimente de prestigiu, Railway PRO 365 – Yearly Market Report ofera cele mai atractive pachete de promovare si asigura oportunitatea perfecta de a creste vizibilitatea companiilor intr-o piata dinamica.

Editia curenta a Railway Pro 365 – Yearly Market Report, precum si informatii despre posibilitatile de promovare a companiilor pot fi gasite pe site-ul www.railwaycatalogue.com/

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole